Ruim aanbod parkeerplaatsen Schiphol, welke moet ik kiezen?

Op Schiphol is er een ruim aanbod van parkeerplekken. Maar de vraag die dan blijft is: bij welke aanbieder kunt u het voordeligst parkeren op Schiphol?

Er zijn dus verschillende parkeerplekken op Schiphol en deze verschillen ook nog van locatie. Afhankelijk van bij welk vliegtuig u moet zijn en waar dit vliegtuig kunt u een keuze maken van welk vliegtuig het gunstigst is qua afstand. U wilt waarschijnlijk niet het hele vliegveld over slenteren om bij uw vliegtuig te komen vanaf uw auto. En als u dit wel wilt: wat extra lichaamsbeweging is natuurlijk niet verkeerd en er is genoeg te zien op Schiphol. Onderzoek dus zelf even waar uw vliegtuig is en welke parkeerplaats het gunstigst voor u is.

Toch zijn er nog dusdanig veel parkeerplaatsen dat er bij wijze van niet op iedere hoek 1 aanbieder zit. Vooral rond het midden van het vliegveld wemelt het van de parkeerplaatsen en daarom gaan we maar eens op onderzoek uit welke het goedkoopst is.Het is handig om hierbij zelf wat onderzoek te doen en ook wat recensies te lezen over de desbetreffende parkeeraanbieders. Nu op naar het vergelijken.

Als de prijzen per aanbieder vergeleken worden is er te zien dat de goedkoopste aanbieder afhangt van de tijdsperiode dat u wilt parkeren. Ook hebben veel aanbieders een maximaal dagtarief, ook al zou het uurtarief maal 24 uur op een hoger bedrag uitkomen. Voor een korte periode van parkeren is de P1 Kort parkeren een aanrader.

Hier is het uurtarief een euro, maar er moet opgelet worden dat u niet langer dan 48 uur parkeert, want dan wordt het tarief per dag met €100,- verhoogt. P1 Kort parkeren blijkt echter ook duurder te zijn in vergelijking met sommige aanbieders als je langer dan 16 uur parkeert bijvoorbeeld. Een externe aanbieder van parkeerplaatsen  heeft namelijk een dagtarief van €16,- net zoals andere aanbieders, die er dan weer boven zitten.

Externe aanbieders blijft echter wel hetzelfde tarief aanhouden en heeft ook dit tarief al parkeer je 1 uur, wat zeer prijzig is. Schiphol parkeren biedt ook nog parkeerplekken aan, maar deze zijn vrij duur en hebben ook hetzelfde tarief per dag, hoelang je ook parkeert. Je ziet over het algemeen ook dat de goedkopere aanbieders verder van de vertrekhallen zitten en daarbij ook nog eens buiten parkeren zijn. Vervoer naar het vliegveld kan dan wel weer bij de prijs inzitten, maar dat is iets wat u zelf zult moeten onderzoeken. Ook zullen de duurdere aanbieders meer services verlenen en daarin zitten dus afwegingen die te maken zijn.